Programi i dytë i praktikës profesionale pranë Avokaturës së Shtetit

praktikaNë ambientet e Ministrisë së Drejtësisë, u zhvillua sot ceremonia e fillimit të programit të dytë të praktikës profesionale 6-mujore pranë Avokaturës së Shtetit për 15 studentët e përzgjedhur, aktualisht në vitin e fundit të programeve Master pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës. Continue reading

Mbahet ceremonia e mbylljes së praktikës profesionale

DSCF1125Në ambientet e Ministrisë se Drejtësisë u zhvillua sot ceremonia e mbylljes se programit te pare te praktikes profesionale te studenteve te Fakultetit te Drejtësisë ne Universitetin e Tiranës pranë Avokaturës se Përgjithshme. Ne këtë ceremoni, e drejtuar nga Avokatja e Përgjithshme e Shtetit, znj. Alma Hicka, ishin pjesëmarrës Ministri i Drejtësisë, z. Nasip Naço, Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinise, z. Erion Veliaj, dekani i FDUT, z. Altin Shegani, si dhe drejtori i projektit JuST te USAID, z. John Carver. Continue reading

Programi i parë i praktikës profesionale pranë Avokaturës së Shtetit

Në ambientet e Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, u zhvillua sot ceremonia e fillimit të programit të parë të praktikës profesionale 6-mujore pranë Avokaturës së Shtetit për 21 studentët e përzgjedhur, aktualisht në vitin e fundit të programeve Master në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës. Continue reading